Bemutatkozás

INTÉZMÉNYVEZETŐI GONDOLATOK
 
„Kezdeményezni, aztán hagyni, hogy a gyermek szabadon kibontakoztassa képességeit. Ez a pedagógus feladata.”
(Maria Montessori)
Az óvodában végzett munka során, célom a hatékony pedagógiai munka megteremtése, gyermekközpontú intézmény működtetése, a Pedagógiai Programunk megvalósítása és a partneri elvárásoknak való minél magasabb szintű megfelelés.
Fontos számomra, hogy az óvodánkba járó gyermekek biztonságban, szeretetben és derűs légkörben nevelkedjenek.
Éppen ezért munkám során azon fáradozom, hogy a törvényi, fenntartói, szülői, a Bosch Elektronikai Kft és nem utolsó sorban a kollégáim elvárásainak megfelelően lássam el a feladataimat. Fontosnak érzem azt, hogy a megkezdett munkát folytassam, viszont saját elképzeléseimet is megvalósítva az intézmény pozitív fejlődése érdekében tevékenykedjek. Ennek érdekében továbbá jól felkészült és dinamikus nevelőtestület alakítása és a technikai dolgozók megbecsülése is fontos szempont számomra.
Ennek elérése, az emberi méltóság megőrzésével, a gondolkodás pozitív irányú befolyásolásával, vezetői elvárásaim világos megfogalmazásával, a munkatársaim folyamatos szakmai fejlődésének segítésével, és ami nagyon fontos, személyes felelősségvállalással a vezetői megbízással járó feladatokban nyilvánuljon meg.
Az ide járó gyermekek szeressenek óvodába járni, élvezzék mindazt, amit nap, mint nap nyújtunk számukra. Szükségleteik maximálisan legyenek kielégítve. A szülők szívesen bízzák ránk gyermekeiket. Beleértve a Sajátos Nevelést Igénylő gyermekeket is.


 

Hatvan 2021. január 29.
Bereczkiné Valter Anita
Intézményvezető

Kapcsolat

Hatvani Gesztenyéskert Óvoda és Mesevilág Tagóvoda

+36 37 341 904

gesztenyeskert60@gmail.com

3000 Hatvan, Bajcsy-Zsilinszky utca 10.